جستجوی پیشرفته

قیمت میکروفن دستی بی سیم | میکروفون بیسیم دستی شور، سنهایزر، دیجی تک

راهنمای خرید میکروفن دستی بی سیم

میکروفن بی سیم دستی (Handheld wireless Microphone) قدیمی‌ترین نوع میکروفن بیسیم است که قریب نیم قرن از اولین عرضه و حضور آن بر روی استیج می‌گذرد. میکروفن های بی سیم تحول بزرگی در حوزه موسیقی و اجرای زنده ایجاد کردند. حذف کابل‌ها و عدم اتصال مستقیم به دستگاه‌های ضبط صدا و تقویت کننده‌ها، مزایای زیادی برای اجراکنندگان برنامه‌های زنده داشت.
همان‌طور که می‌دانید هر میکروفون بی سیم از سه جزء اصلی میکروفون، فرستنده و گیرنده تشکیل شده است. معمولا در میکروفون های بی سیم دستی، فرستنده در بدنه میکروفن دستی تعبیه می‌شود و دستگاه گیرنده بیسیم از نوع رومیزی است. در سال‌های اخیر برخی سازندگان مانند سنهایزر، سارامونیک و بویا، میکروفن بیسیم دستی را ‌به‌همراه گیرنده کمری نیز عرضه می‌کنند. گیرنده رومیزی مناسب استفاده همراه تجهیزات صوتی دیگر برای اجرای زنده است، در حالی که گیرنده کمری بیشتر برای ضبط گفتگوی میدانی و گزارش به کار می‌رود. خرید میکروفن دستی بی سیم

مزایای خرید میکروفن دستی بی سیم

خرید میکروفن بی سیم مزایای گوناگونی به همراه دارد که شاید مهمترین آنها آزادی حرکت بر روی صحنه باشد. با به‌کارگیری میکروفون بی‌سیم برروی صحنه از تعداد و حجم کابل‌ها و پایه‌های میکروفن کاسته شده و نظم بیشتری بر آن حاکم می‌شود که این امر به‌ تسهیل حرکت خوانندگان، مجریان و سخنرانان بر روی صحنه می‌انجامد. ‌به‌طور خلاصه خرید میکروفن بی سیم دستی این مزایا را به دنبال دارد:
* آزادی حرکت بیشتر برای خواننده، مجری، هنرمندان و...
* حذف کابل‌ها، کاهش بهم ریختگی و افزایش زیبایی صحنه
* حذف احتمال برخورد افراد با کابل‌ها و ایجاد تداخل در حرکت آنها

کاربردهای میکروفن بی سیم دستی

میکروفن های بی سیم دستی در ابتدای کار خود قابل رقابت با مدل‌های با سیم نبودند و سال‌ها طول کشید تا ‌به‌طور جدی در کنسرت‌ها مورداستفاده قرار بگیرند. میکروفون بیسیم دستی

در چند دهه گذشته سازندگان بر روی ارتقای کیفیت صدا و کارایی میکروفن های بیسیم دستی کار کرده و کاربران را نسبت به پایداری و ثبات انتقال سیگنال آنها مطمئن کرده‌اند.
در حال حاضر بسیاری از خوانندگان میکروفن‌های دستی بی سیم را انتخاب می‌کنند، تا جایی که به این نوع میکروفن ها، میکروفن خوانندگی بی سیم نیز گفته می‌شود.
استقبال از میکروفن های بی سیم دستی از سوی وکالیست‌ها باعث شد تا برندهای معتبر برای راحتی کاربران خود، نسخه بی سیم مدل‌های مشهورشان را نیز به بازار عرضه کنند.
از میکروفون دستی بی سیم برای اجرای مراسم و برنامه زنده در همایش‌ها، استادیوم‌های ورزشی، سالن‌های آمفی‌تئاتر، اماکن مذهبی، مجالس مختلف و... استفاده شده و در برخی موقعیت‌ها بهترین گزینه به‌شمار می‌رود.

بهترین برند میکروفن بی سیم دستی

میکروفن بی سیم ‌به‌طور کلی شامل انواع دستی، یقه‌ای، هدمیک و ساز می‌شود. برخی برندها صرفا در یک یا دو حوزه فعالیت دارند اما برندهای با سابقه و شناخته شده، انواع میکروفن بی سیم را به بازار عرضه می‌کنند. هنگام خرید میکروفون دستی بی سیم با برندهای گوناگونی در بازار مواجه می‌شوید که از جمله بهترین و معتبرترین آنها می‌توان به شور (SHURE)، سنهایزر (SENNHEISER)، دی جی تک (DG Tech)، سارامونیک (Saramonic)، بویا (BOYA)، مای پرو (MiPro) و ... اشاره کرد. شور و سنهایزر از برندهای قدیمی و سرشناس هستند که انواع میکروفون بیسیم از جمله دستی را برای کاربردهای گوناگون تولید می‌کنند. برندهای سارامونیک و بویا نیز جزء شرکت‌هایی هستند که در سال‌های اخیر با اقبال کاربران مواجه شده‌اند و در بین محصولات خود، میکروفن دستی یا خوانندگی بیسیم هم دارند.

قیمت میکروفن بی سیم دستی ارزان است یا گران؟

میکروفن بی سیم دستی ارزان ‌به‌طور طبیعی قیمت میکروفن بی سیم دستی از میکروفن وکال سیم دار بالاتر است. شما در زمان خرید میکروفن های دستی معمولی تنها هزینه میکروفن و کابل آن را پرداخت می‌کنید. در حالی که با خرید میکروفن بی سیم دستی یک گیرنده و یک میکروفن که فرستنده نیز داخل آن جای گرفته است، دریافت می‌کنید. ‌به‌عبارت دیگر ساختار و فناوری ‌به‌کاررفته در میکروفون های بیسیم پیچیده‌تر از مدل‌های دستی معمولی است.
از طرف دیگر دامنه تنوع قیمت میکروفون دستی بی سیم نیز بالا بوده و اگر شما در جستجوی میکروفن دستی و خوانندگی بی سیم ارزان باشید ‌به‌راحتی می‌توانید در بین مدل‌های موجود در بازار، گزینه‌هایی مناسب پیدا کنید. نیاز نیست سراغ برندهای ناشناخته بروید، چرا که برندهای معتبر نیز در بین تولیدات خود میکروفن بیسیم دستی با قیمت مناسب عرضه می‌کنند.
دامنه قیمت میکروفن دستی بی سیم گسترده بوده و انتخاب از بین مدل‌های مختلف به نیاز و هدف شما وابسته است. در برخی محیط‌ها و استفاده‌ها نیازی به صرف هزینه بالا نبوده و حتی مدل‌های ارزان قیمت میکروفن خوانندگی بی سیم نیز خواسته کاربران را برآورده می‌سازند. اما در استفاده‌های خاص و موقعیت‌هایی که کیفیت و وضوح صدا اهمیت دارد، ‌به‌خصوص در سخنرانی‌هایی که صدها نفر در سالن حضور دارند، چاره‌ای نیست که علی رغم بالا بودن قیمت میکروفن های بی سیم حرفه‌ای، چنین هزینه‌ای برای تامین رضایت مخاطبان پرداخت شود.

برای خرید میکروفون دستی بیسیم به چه نکاتی توجه کنیم؟

میکروفون دستی بیسیمپیش از خرید هر نوع میکروفنی لازم است از اطلاعات اولیه در این زمینه آگاه باشید. پیشنهاد می‌کنیم راهنمای خرید میکروفن را مطالعه نمایید که شامل توضیحات مفصلی پیرامون ویژگی‌ها، اصطلاحات و انواع میکروفن است. همچنین برای خرید آگاهانه میکروفن دستی خوانندگی می‌توانید راهنمای خرید میکروفن بی سیم را بخوانید. اگر از علاقه‌مندان سنهایزر هستید، به مطلب بررسی تمام سری‌های میکروفون بی سیم سنهایزر نیز سر بزنید.

درباره خرید میکروفن دستی بی سیم نیز بهتر است بدانید ‌به‌طور کلی این میکروفن ها از دو جزء اصلی گیرنده و فرستنده دستی تشکیل می‌شوند. فرستنده سیگنال صوتی را به سیگنال رادیویی تبدیل کرده و آن را به گیرنده ارسال می‌کند.
گیرنده نیز سیگنال رادیویی دریافت شده را به سیگنال صوتی تبدیل کرده و آن را به سیستم صوتی یا دستگاه ضبط صدا تحویل می‌دهد. گیرنده می‌تواند رومیزی (ثابت) یا کمری (قابل حمل) باشد. گیرنده‌های ثابت با برق شهری و گیرنده‌های قابل حمل به کمک باتری کار می‌کنند. میکروفون دستی بیسیم

فراموش نکنید ‌به‌علت تفاوتی که از نظر فرآیندهای پردازش و فشرده‌سازی سیگنال صوتی و بازگرداندن آن به دامنه دینامیکی و نیز تشخیص و حذف نویزهای اضافی از سیگنال، در سیستم های بی سیم مختلف وجود دارد، شما نمی‌توانید ولو با وجود هم‌فرکانس بودن، سیستم های تولید شده توسط برندهای مختلف یا بعضا فرستنده و گیرنده های متفاوت تولید شده توسط یک سازنده را در کنار یکدیگر مورداستفاده قرار دهید.
در سیستم های بی سیم از فرکانس‌های دیجیتال، UHF و VHF استفاده می‌شود. معمولا سیستم‌هایی که مبتنی بر فرکانس‌های رادیویی باند UHF یا Very High Frequency عمل می‌کنند، از کیفیت صوتی بالاتری برخوردار هستند، همچنین محدوده بیشتری را تحت پوشش قرار داده و تداخل کمتری با امواج تلویزیونی دارند.
سیستم‌هایی که از فناوری True Diversity بهره می‌برند، مقابله بهتری با مشکلات دریافت سیگنال دارند و خروجی آنها تمیزتر و با کیفیت‌تر است.

نکته دیگری که هنگام خرید میکروفون دستی بی سیم توجه به آن الزامی است، انتخاب فرکانس است. برخی مدل‌ها امکان تغییر فرکانس ندارند و لازم است در زمان خرید، فرکانسی که مناسب فضا، نیاز و استفاده شماست را ‌به‌درستی انتخاب نمایید.
دیجی صدا تا زمانی که شما بهترین میکروفن دستی یا میکروفن خوانندگی بی سیم متناسب با نیاز و بودجه خود را پیدا کنید، در کنار شماست. پس سوالات و ابهامات خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

میکروفن بی سیم دستی