جستجوی پیشرفته

میکسر دیجیتال - خرید اقساط 24 ماهه | مایداس،یاماها،بهرینگر،ساندکرفت

میکسر دیجیتال - Digital Mixer

میکسر دیجیتال از دهه 1990 میلادی پا به عرصه صدا و موسیقی گذاشت و روز به روز بر طرفداران آن افزوده شد، به خصوص آنکه با رشد فناوری های دیجیتال، قابلیت ها و امکانات میکسرهای دیجیتال نیز دچار تحولات و پیشرفت های زیادی شده است.
در میکسر دیجیتال میکس صوت مبتنی بر فناوری پردازش سیگنال دیجیتال صورت می گیرد و طی آن سیگنال ورودی و همچنین حجم و تن صدا پردازش و تنظیم می شود. در میکسر دیجیتال برخلاف میکسر آنالوگ محدودیتی برای انواع مختلف تن صدا وجود ندارد. ضمن آنکه این امکان وجود دارد که موقعیت فیدر و ناب ها را طی یک لحظه تغییر داد و یا با وجود ورودی های متعدد آنها را تک تک کنترل نمود. برای آشنایی با انواع میکسر و یا آگاهی از نکاتی که لازم است هنگام خرید میکسر دیجیتال مورد بررسی قرار دهید، پیشنهاد می کنیم راهنمای خرید میکسر وبلاگ دیجی صدا را مطالعه نمایید.

می توان گفت میکسرهای دیجیتال مناسب شرایطی هستند که در آن نیاز به تغییر لحظه ای در مسیر سیگنال، دینامیک های منعطف و فراگیر و یا امکان گذاشتن افکت های خلاقانه وجود دارد. به طور کلی این نوع میکسرها از لحاظ برنامه ریزی، کنترل و پیکربندی بسیار انعطاف پذیر هستند. برای مثال دست شما در مسیردهی سیگنال باز است و می توانید در هر لحظه و در هر بخش از مسیری که سیگنال از ورودی تا کانال و بعد تا باس و خروجی طی می کند را تغییر دهید. برخی از مدل های میکسر دیجیتال با پلاگین های نرم افزاری سازگار هستند. پلاگین هایی که با استفاده از آنها می توان صداهای مزاحم و اضافی را حتی پیش از آغاز پردازش صدا حذف نمود.

یکی از مهمترین مزیت ها و نقاط قوتی که باعث می شود خرید میکسر دیجیتال رضایت شما را جلب کند، امکان ذخیره سازی و فراخوانی میکس انجام شده است. در گذشته برای ذخیره سازی میکس از حافظه جانبی استفاده می شد، اما با اضافه شدن قابلیت ذخیره سازی بر روی حافظه داخلی، علاوه بر تسهیل کار با میکسر، در زمان چک کردن صدا نیز صرفه جویی صورت می گیرد. اگرچه قابلیت ها، امکانات و ویژگی های میکسر دیجیتال بیشتر از میکسر آنالوگ است اما به همین نسبت نحوه استفاده از آن با پیچیدگی و دشواری بیشتری همراه است و تسلط بر استفاده از این نوع میکسر زمان بر است. به همین علت است که بخشی از طرفداران میکسر آنالوگ علاقه به ترک آن ندارند.

البته نباید از این پیچیدگی ترسید چرا که در صورت ذخیره سازی تنظیمات مربوط به هدایت سیگنال و افکت ها، حتی افراد تازه کار نیز می توانند تنها با لمس یک کلید، تنظیمات ذخیره شده را فراخوانی کنند. همچنین شما نیاز به یادگیری و استفاده از تمام تنظیمات و عملکردهای میکسر دیجیتال ندارید و می توانید به راحتی اقدام به ذخیره سازی تنظیمات مدنظر خود نمایید و به این ترتیب استفاده از دستگاه را برای خود تسهیل کنید. نکته مهم این است که رابط کاربری دستگاه می تواند بر روی نحوه تعامل و سرعت کار شما با دستگاه تاثیر زیادی بگذارد، پس بهتر است پیش از خرید میکسر دیجیتال در این باره خوب تحقیق کنید، مثلا از کاربران حرفه ای تر کمک بگیرید، البته روی مشاوره کارشناسان دیجی صدا نیز می توانید حساب کنید.
رنج قیمت میکسر دیجیتال نیز دامنه وسیعی را شامل می شود و شما گزینه های متفاوت و متنوعی از برندهای مختلف یاماها (Yamaha)، ساندکرافت (Sound Craft)، مایداس (Midas)، بهرینگر (Behringer)، الن اند هیت (Allen & Heath)، پری سونیوس (PreSonus)، پیش رو خواهید داشت که هر یک امکانات و ویژگی های خاصی را در اختیار شما قرار داده و مناسب استفاده در موقعیت های مشخصی هستند. از مدل های ارزان قیمتی چون میکسر دیجیتال ساندکرافتSoundcraft Ui12 و Soundcraft Ui16 گرفته تا مدل های گران قیمتی چون میکسر دیجیتال یاماها YAMAHA CL5و YAMAHA CL3.


پس برای انتخاب مدلی که متناسب با هدف، نیاز و بودجه شما باشد، ابتدای راهنمای خرید میکسر وبلاگ دیجی صدا را مطالعه نموده و بعد از آن در صورتی که برای خرید میکسر دیجیتال مورد نظر خود ابهام یا سوالی داشتید، از کارشناسان دیجی صدا کمک بگیرید.

میکسر دیجیتال