این میکسر عالیه
ما خریدیم...
آقا دایناکورد رو بزارید کنار هم از نظر قیمت و هم کارکرد....
مجال توضیح نیست ولی اگر بلد باشی با میکسر دیجیتال کار کنید گزینه دیگه ای رو انتخاب نکنید
در سال ۱۹۷۰ مایداس ( MIDAS ) توسط جف بایرز و چارلز بروک تحت عنوان مایداس امپیلی فیکیشن ( MIDAS Amplification) آغاز به کارکرد.
در ابتدا محصولات این شرکت محدود به ساخت آمپلیفایرهایی برای سازهای موسیقی بود اما خیلی زود جف بایرز، با ارائه ایدهای جدید برای طراحی و تولید تجهیزات صوتی حرفهای فصل تازهای را برای حضوری پرافتخار در صنعت صدای حرفهای گشود.
در سال ۱۹۷۲ خط تولید محصولات مایداس به ساختمانی در خیابان استن هوپلندن ، درست در همسایگی شرکت مارتین اودیو ( MARTIN AUDIO ) انتقال یافت. دیری نگذشت که این دو همسایه در پی تبادل ایدههای منحصر به فرد خود به نقاط مشترکی برای طراحی و تولید یک سیستم صوتی حرفهای دست یافتند.
میکسر این سیستم ترکیبی از ماژولهای متنوعی بود که هر کدام از آنها متناسب با تنوع ورودیها و فیلترهای خاص خود امکان تولید صدای مطلوبی را فراهم میساخت .
میکسر دیجیتال از دهه 1990 میلادی پا به عرصه صدا و موسیقی گذاشت و روز به روز بر طرفداران آن افزوده شد، به خصوص آنکه با رشد فناوری های دیجیتال، قابلیت ها و امکانات میکسرهای دیجیتال نیز دچار تحولات و پیشرفت های زیادی شده است.
در میکسر دیجیتال میکس صوت مبتنی بر فناوری پردازش سیگنال دیجیتال صورت می گیرد و طی آن سیگنال ورودی و همچنین حجم و تن صدا پردازش و تنظیم می شود. در میکسر دیجیتال برخلاف میکسر آنالوگ محدودیتی برای انواع مختلف تن صدا وجود ندارد. ضمن آنکه این امکان وجود دارد که موقعیت فیدر و ناب ها را طی یک لحظه تغییر داد و یا با وجود ورودی های متعدد آنها را تک تک کنترل نمود. برای آشنایی با انواع میکسر و یا آگاهی از نکاتی که لازم است هنگام خرید میکسر دیجیتال مورد بررسی قرار دهید، پیشنهاد می کنیم راهنمای خرید میکسر وبلاگ دیجی صدا را مطالعه نمایید.
می توان گفت میکسرهای دیجیتال مناسب شرایطی هستند که در آن نیاز به تغییر لحظه ای در مسیر سیگنال، دینامیک های منعطف و فراگیر و یا امکان گذاشتن افکت های خلاقانه وجود دارد. به طور کلی این نوع میکسرها از لحاظ برنامه ریزی، کنترل و پیکربندی بسیار انعطاف پذیر هستند. برای مثال دست شما در مسیردهی سیگنال باز است و می توانید در هر لحظه و در هر بخش از مسیری که سیگنال از ورودی تا کانال و بعد تا باس و خروجی طی می کند را تغییر دهید. برخی از مدل های میکسر دیجیتال با پلاگین های نرم افزاری سازگار هستند. پلاگین هایی که با استفاده از آنها می توان صداهای مزاحم و اضافی را حتی پیش از آغاز پردازش صدا حذف نمود.
این میکسر عالیه
ما خریدیم...
آقا دایناکورد رو بزارید کنار هم از نظر قیمت و هم کارکرد....
مجال توضیح نیست ولی اگر بلد باشی با میکسر دیجیتال کار کنید گزینه دیگه ای رو انتخاب نکنید