جستجوی پیشرفته

میکروفن بی سیم - قیمت میکروفون بیسیم (خرید اقساط) (8)

راهنمای خرید میکروفن بی سیم

حتما شما هم هنگام خرید میکروفن بی سیم با سوالات مختلفی روبه‌رو شده‌اید، مانند اینکه چطور یک میکروفن بی سیم خوب انتخاب کنیم؟ بهترین نوع میکروفن بی سیم کدام است؟ چرا قیمت میکروفن بی سیم بالاتر از مدل‌های سیمی‌ است؟ و... ، در این صورت در نقطه مناسبی قرار دارید. این راهنمای خرید به شما کمک می‌کند بتوانید یک میکروفن بیسیم مناسب برای سیستم PA یا تجهیزات تولید محتوای خود انتخاب کنید. پیش از هر چیز لازم است با انواع میکروفن بی سیم آشنا باشید. میکروفن بی سیم بویا

انواع میکروفن بی سیم و کاربرد‌های آن

* میکروفن بی سیم دستی

میکروفن بی سیم دستی قدیمی‌ترین نوع سیستم بی سیم است که برای اغلب وکالیست‌ها گزینه‌ای ایده‌آل به‌شمار می‌رود. برای استیج و اجرای زنده میکروفون های بیسیم دستی انتخاب‌های خوبی هستند، به‌ویژه زمانی که خواننده یا اجراکننده تحرک زیادی روی صحنه دارد یا میکروفن بین افراد مختلف دست‌به‌دست می‌شود.
برخی برندهای معتبر، نسخه بی سیم مدل‌های مشهور خود را نیز عرضه می‌کنند تا کاربرانی که با مدل‌های دستی سیمی کار می‌کنند، هنگام مهاجرت به دنیای بیسیم‌ها با چالش زیادی مواجه نباشند.
میکروفون بیسیم دستی برای خوانندگی یا اجرا در سیستم صوتی مجالس و مراسم‌ها، برنامه‌های زنده و موارد مشابه گزینه‌ مناسبی است.

* میکروفن بی سیم یقه ای

افرادی که در جستجوی آزادی عمل بیشتری در مقایسه با مدل‌های دستی هستند، به‌سراغ میکروفن بی سیم یقه ای می‌روند.

همچنین در شرایطی که حفظ کیفیت صدای گوینده اهمیت دارد، گروهی از کاربران از سیستم‌های بی سیم یقه ای استفاده می‌کنند تا نگران از دست رفتن صدا نباشند. در اجراهای عمومی ‌اگر محیط ساکت باشد مانند سالن همایش، میکروفن بی سیم یقه ای عملکرد خوبی خواهد داشت. اما در مواقعی که روی صحنه بلندگو وجود دارد یا محیط پر سروصداست، چنین نیست. در این حالت به‌علت وجود الگوی قطبی اومنی‌دایرکشنال، میکروفون یقه ای تمام صداهای اطراف را برداشت کرده و امکان ایجاد فیدبک نیز وجود دارد. برای حل این مشکل باید میکروفن یقه ای با الگوی تک جهتی یا میکروفون بی سیم هدست را جایگزین کرد. میکروفون بیسیم رود

* میکروفن بیسیم هدمیک

در شرایطی که نویز محیطی زیاد است یا حفظ کیفیت صدا اهمیت بالایی دارد از میکروفن هدمیک استفاده می‌شود.
میکروفن بی سیم هدمیک (headworn) که برخی به آن هدست نیز می‌گویند، نزدیک دهان گوینده قرار می‌گیرد، بنابراین برداشت صداهای محیطی یا امکان ایجاد فیدبک روی صحنه به حداقل می‌رسد.
اجرای زنده در فضای باز یا برنامه‌های تلویزیونی دارای تماشاگر، از جمله موقعیت‌هایی است که به‌کارگیری میکروفون بی سیم هدمیک نگرانی از افت کیفیت صدا را کاهش می‌دهد. برای مربیان ورزشی نیز این نوع میکروفن گزینه مناسبی است.

* میکروفن بی سیم ساز

این دسته از میکروفن های بی سیم به‌طور خاص برای ضبط صدای انواع ساز و آلات موسیقی طراحی و بهینه شده‌اند.
از میکروفن ساز بیسیم می‌توان برای ضبط صدای مدل‌های مختلف گیتار، سازهای برنجی، سازهای بادی و سازهای کوبه ای بهره برد.

مزایا و معایب خرید سیستم‌های میکروفن بی سیم

سیستم میکروفن بیسیمدر سال‌های اخیر استقبال از مدل‌های بی سیم به‌خصوص در حوزه تولید محتوا افزایش قابل توجهی داشته است. سیستم‌های بی سیم در مقایسه با میکروفون های سیم دار مزایای مختلفی برای کاربران دارند، از جمله:
* آنها بی سیم هستند! حرکت روی استیج یا در صحنه را بسیار آسان می‌کنند. بنابراین به‌راحتی می‌توان بدون نگرانی از برخورد با کابل میکروفون روی صحنه حرکت کرد.
* در اغلب دستگاه‌های میکروفن بدون سیم فاصله بین فرستنده و گیرنده می‌تواند زیاد باشد.
* استفاده از میکروفن های بیسیم ظاهر و جلوه بهتری به صحنه یا اجرا می‌دهد. میکروفن های سیم دار به همراه کابل و پایه خود صحنه را شلوغ می‌کنند.
* هزینه‌های مربوط به خرید، نگهداری و تعویض کابل را ندارند.
از آنجا که هیچ سیستمی ‌بدون عیب نیست، میکروفن های بیسیم نیز معایبی دارند. تأخیر در انتقال سیگنال، تداخل با سایر امواج و عوامل محیطی (مانند موانع یا نقاط کور که سیگنال منتقل نمی‌شود) از جمله معایب میکروفن های بیسیم است. با این حال در برخی شرایط این دستگاه‌ها، بهترین یا تنها گزینه قابل استفاده هستند.

راهنمای خرید میکروفن بی سیم، چه ویژگی‌هایی را بررسی کنیم؟

برای اینکه تجربه بدون سیم شما حرفه‌ای، خوشایند و مطلوب باشد، لازم است هنگام خرید میکروفن بی سیم ویژگی‌های مختلفی را مدنظر قرار دهید. برای مثال میکروفنی که انتخاب می‌کنید باید انتقال باثبات و پایدار سیگنال را تضمین کند. در ادامه ویژگی‌هایی را بررسی می‌کنیم که توجه به آنها به شما کمک می‌کند انتخاب مناسبی داشته باشید. فراموش نکنید که بهترین میکروفن بی سیم برای شما مدلی است که قابلیت‌های موردنیازتان را با قیمت مناسب فراهم نماید.

* نوع میکروفن بی سیم

در گام اول از بین سه نوع میکروفن وایرلس دستی، یقه ای و هدمیک، موردی را انتخاب کنید که سازگاری بیشتری با هدف شما دارد.

* نوع کانکتور میکروفن وایرلس

یکی از موارد مهمی که روی انتخاب شما اثر می‌گذارد، نوع کانکتور میکروفون بی سیم و سازگاری آن با دستگاه‌های مختلف است. در این مرحله لازم است به بررسی انطباق کانکتور مدل‌ها با دستگاه ضبط صدای خود بپردازید. میکروفون بی سیم BOYA

به‌دنبال میکروفون بی سیم برای دوربین فیلمبرداری هستید یا میکروفون بی سیم را برای گوشی موبایل خود می‌خواهید؟ یا تمایل دارید میکروفن بیسیم شما سازگاری بالایی با انواع دوربین، موبایل یا حتی کامپیوتر داشته باشد؟ کانکتور روی قیمت میکروفن بی سیم اثرگذار است.
برخی مدل‌ها از چند کانکتور پشتیبانی کرده و سازگاری خوبی با دستگاه‌های متنوع فراهم می‌کنند، در نتیجه از قیمت بالاتری نیز برخوردارند. در انتخاب نوع کانکتور دقت داشته باشید، برای مثال کانکتور 3.5 میلی‌متری TRS و 3.5 میلی‌متری TRRS متفاوت هستند و نمی‌توان آنها را به جای یکدیگر به کار برد.
اگر تنها با گوشی آیفون یا اندروید خود صدا ضبط می‌کنید و قصد ندارید میکروفون بی سیم را برای دوربین به کار ببرید، مدل‌هایی را بررسی نمایید که از کانکتورهای اختصاصی لایتنینگ یا تایپ سی استفاده می‌کنند.

* برد عملیاتی میکروفن بی سیم

در سیستم‌های بیسیم با دورشدن فرستنده از گیرنده، نسبت سیگنال‌به‌نویز کاهش یافته و در نتیجه صدا ضعیف‌تر می‌شود. برد عملیاتی نشان دهنده حداکثر فاصله‌ای است که می‌تواند بین فرستنده و گیرنده وجود داشته باشد.
محدوده عملیاتی اندازه‌های گوناگونی دارد، از بردهای کوتاه تا بردهای بلند.
فاصله‌ای که در مشخصات میکروفون های بی سیم درج می‌شود معمولا برای شرایط ایده‌آل است و در واقعیت، عوامل خارجی باعث کاهش آن می‌شوند. برای مثال ممکن است میکروفنی که شرکت سازنده برد عملیاتی آن را 100 متر اعلام کرده، در عمل تنها تا 50 متر را پوشش دهد.

از جمله عواملی که برد عملیاتی را کاهش می‌دهند یا موجب قطع سیگنال می‌شوند می‌توان به این موارد اشاره داشت:
- افراد یا موانعی که بین فرستنده و گیرنده قرار دارند.
- کانالی که سیستم بی سیم روی آن کار می‌کند.
- سایر میکروفن های بی سیمی که نزدیک سیستم شما در حال کار هستند.
- سیستم‌های بیسیم دیجیتال که از فناوری انتقال سیگنال 2.4 گیگاهرتزی استفاده می‌کنند، با امواج مایکروویو، روترهای بیسیم و فرستنده‌های بلوتوث تداخل دارند.
هنگام خرید میکروفن بیسیم بهتر است سیستمی خریداری نمایید که برد عملیاتی آن بیشتر از فاصله موردنظر شما باشد.

یکی از راه‌هایی که برای تعیین برد عملیاتی مناسب توصیه می‌شود این است که برد موردنیاز خود را محاسبه کرده و آن را دو برابر کنید. به‌عبارت ساده‌تر، مدلی را انتخاب کنید که برد عملیاتی آن حدود دو برابر فاصله مدنظر شما باشد. البته اگر نسبت به موانع بی‌توجه باشید خرید میکروفن بی سیم با برد بالا لزوما برد عملیاتی سیستم شما را افزایش نمی‌دهد. وجود اشیای فلزی، اشیای حجیم و بزرگ، دیوار یا افراد متعدد بین آنتن فرستنده و گیرنده شما، روی عملکرد دستگاه اثر دارد. بنابراین سعی کنید حتی‌المقدور مانعی بین فرستنده و گیرنده وجود نداشته باشد. برد عملیاتی یکی از مشخصاتی است که روی قیمت میکروفن بیسیم تاثیرگذار است، بنابراین برای انتخاب برد مناسب، توجه و دقت کافی صرف کنید.

* طول عمر باتری میکروفون وایرلس

سیستم‌های بی سیم دیجیتال دارای باتری‌های داخلی یکپارچه‌ای هستند که تا چند ساعت ضبط مداوم را پشتیبانی می‌کنند. این باتری‌ها بارها و بارها شارژ شده و نیاز به خرید باتری‌های متعدد را از بین می‌برند. برخی مدل‌ها شارژ باکس اختصاصی دارند که هم از اجزای سیستم محافظت می‌کند و هم فرستنده و گیرنده را برایتان شارژ می‌کند.

* میزان تأخیر

واقعیت این است که تأخیر جزئی از سیستم‌های بیسیم دیجیتال است. تبدیل سیگنال صوتی آنالوگ به داده‌های دیجیتال وجود تأخیر را اجتناب‌ناپذیر می‌کند. اگر این مشخصه اهمیت زیادی برای شما دارد در زمان انتخاب و خرید، میزان حداکثر تأخیر میکروفن های بی سیم را با یکدیگر مقایسه نمایید.

* اندازه میکروفن بیسیم

اندازه میکروفن های بیسیم نیز دامنه گسترده‌ای دارد، از مدل‌های بسیار جمع‌وجور گرفته تا مدل‌هایی که گیرنده بی سیم رومیزی آنها ابعاد بزرگتری دارد.

میکروفون بی سیم یقه ای

اندازه میکروفن بی سیم روی جذابیت بصری ویدئو اثرگذار است، بنابراین این ویژگی را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار دهید. برای تولید محتوا به‌ویژه محتوای ویدئویی استفاده از انواع میکروفون بی سیم کوچک نظیر میکروفون های بی سیم یقه ای یا بی سیم هدمیک مناسب‌تر است.

* میکروفن بی سیم دو کانال

یکی از دسته بندی‌های اصلی میکروفون های بی سیم، تفکیک آنها به تک کانال یا دو کانال است.

میکروفون های بی سیم تک کانال برای کاربردهای انفرادی و شخصی و میکروفون های بی سیم دو کانال برای ضبط های دو نفره مانند مصاحبه، گفتگو و... طراحی می‌شوند. معمولا در میکروفن های بیسیم دو کانال امکان ضبط مونو و استریو در نظر گرفته می‌شود تا دست کاربر برای انتخاب از بین آنها باز باشد.

* سایر ویژگی‌ها

از دیگر ویژگی‌هایی که بررسی آنها به شما در انتخاب بهترین میکروفن بیسیم برای کاربری مدنظرتان کمک می‌کند، می‌توان به الگوی قطبی، تعداد کانال (برای میکروفن های بی سیم هاشف (HF))، پاسخ فرکانسی، نسبت سیگنال‌به‌نویز، وزن، حداکثر فشار صوتی، لوازم جانبی میکروفن وایرلس و... اشاره کرد.
به‌طور معمول اغلب میکروفون های بی سیم یقه ای از نوع کاندنسر و با الگوی قطبی اومنی‌دایرکشنال هستند و میکروفون های بی سیم دستی بعضا از نوع داینامیک بوده و از الگوی برداشت کاردیود بهره می‌برند.
اگر برای کاربری خاصی به‌دنبال خرید میکروفون بی سیم هستید، حتما نوع و الگوی قطبی مدل‌ها را موردتوجه قرار دهید.

قیمت میکروفن بی سیم چطور تعیین می شود؟ میکروفن بی سیم ارزان کدام برند ارزش خرید دارد؟

جعبه شارژر میکروفن بی سیم بویابه‌طور معمول قیمت میکروفن بی سیم از میکروفن سیمی ‌بالاتر است. طبیعی است، چرا که برخلاف میکروفن های سیمی که تنها از یک جزء تشکیل شده‌اند، سیستم‌های بی سیم شامل دو یا سه جزء هستند تا بتوانند آزادی عمل مطلوب کاربران را فراهم کنند. به‌کارگیری فناوری‌های انتقال سیگنال بیسیم، تعبیه باتری و مواردی از این دست موجب شده تا ساختار مدل‌های بی سیم پیچیده‌تر از میکروفون های سیمی باشد، از این رو بالاتر بودن قیمت آنها نیز چندان عجیب نیست.
از آنجا که عوامل گوناگونی روی کیفیت صدای سیستم‌های بیسیم اثرگذار است، هنگام خرید میکروفن بی سیم مدل‌های ارزان قیمت را تنها از برندهای معتبر و شناخته‌شده خریداری کنید. همچنین برای اجرای زنده که شنوندگان به‌طور مستقیم نظاره‌گر عملکرد شما هستند، بهتر است به‌سراغ مدل‌های حرفه‌ای مانند میکروفن های وایرلس شور یا سنهایزر بروید.
اگر در جستجوی میکروفن بیسیم ارزان قیمت هستید، عواملی را بررسی کنید که روی قیمت میکروفن اثرگذار هستند، مانند برد عملیاتی، کانکتور، سیستم انتقال سیگنال و.... اما به یاد داشته باشید که با خرید میکروفن بیسیم ارزان امکان افت کیفیت صدا نیز افزایش می‌یابد. برندهای بویا و سارامونیک از جمله برندهایی هستند که در میان محصولات آنها می‌توان میکروفون بی سیم ارزان قیمت اما با کیفیت و کارایی قابل‌قبول پیدا کرد. برای انتخاب مدل مناسب که کیفیت صدای مدنظر شما را تأمین کند با کارشناسان دیجی صدا مشورت نمایید.

خرید میکروفن بی سیم به همراه مشاوره کارشناسان حرفه ای

همان‌طور که می‌دانید دامنه کاربرد میکروفن های بی سیم تنوع بالایی دارد و آنها برای طیف گسترده‌ای از موقعیت‌ها قابل استفاده هستند. تفاوتی ندارد شما برای ضبط صدا با دوربین فیلمبرداری یا گوشی موبایل به‌دنبال خرید میکروفن بی سیم هستید یا قصد دارید از کامپیوتر یا رکوردر صوتی برای ضبط بهره ببرید.
در هر حال مدل‌های گوناگونی برای انتخاب وجود دارد. انواع مختلف میکروفن بیسیم در فضاهای مختلف اعم از سالن‌های همایش و سمینار، صحنه نمایش، رویدادها، اماکن مذهبی، فضای باز و... قابل استفاده هستند.
همچنین برای اجرای زنده موسیقی، فیلم سازی، مستند سازی، سخنرانی و ارائه، خبرنگاری، مصاحبه و گفتگو، برنامه‌های تلویزیونی، اجرای برنامه و مجری گری، خوانندگی، تدریس و معلمی، نمایش و تئاتر، ولاگ، استریم و... می‌توان از میکروفن های بی سیم بهره برد.
در واقع کارایی و ظاهر میکروفن های بی سیم باعث شده تا برای تولید محتوا در بین گزینه‌های اول بسیاری از کاربران قرار بگیرند.
به‌طورکلی خرید میکروفن بی سیم را در سه گام می‌توان خلاصه کرد:

راهنمای خرید میکروفون بیسیم

گام اول: ابتدا نوع آن را مشخص کنید: دستی، هدمیک یا یقه ای؟
گام دوم: در ادامه تحقیق کنید کدام مدل‌ها نویز کمتری داشته، انتقال سیگنال پایدارتری دارند و برد عملیاتی آنها متناسب با نیاز شماست.
گام سوم: مشخصات جانبی مانند اندازه، طول عمر باتری و لوازم جانبی را بررسی کرده و تصمیم بگیرید. از یاد نبرید که خصوصیات مختلف را در کنار یکدیگر بسنجید، برای مثال اگر سایز کوچک برای شما اولویت دارد، می‌توانید طول عمر باتری را نادیده بگیرد. یا اگر برد عملیاتی بالاترین اولویت شماست، شاید ناچار شوید مدلی انتخاب کنید که اندازه آن بزرگتر از حد مطلوبتان باشد.

بهتر است دوراندیشی داشته باشید. اگر در آینده قصد دارید برنامه‌های دو نفره ضبط کنید یا می‌خواهید از میکروفن وایرلس خود برای ضبط مصاحبه و گفتگو بهره ببرید، پس مدل‌های بیسیم دو کانال را در لیست گزینه‌های خود قرار دهید.
برای استفاده‌های شخصی مدل‌های متنوع و زیادی در بازار وجود دارد که کاربران با جستجو و تحقیق می‌توانند سیستم مناسب خود را پیدا کنند، قیمت میکروفن های بیسیم یقه ای شرکت های بویا، سارامونیک و رود برای بسیاری از کاربران مناسب است. این در حالی است که کاربران حرفه‌ای محصولات برندهای شور و سنهایزر را در اولویت قرار می‌دهند.میکروفون بی سیم بویا برای گوشی موبایل

اگر میکروفن وایرلس را برای کاربردهای خاص مانند اجرا در سالن‌های بزرگ یا برنامه‌های تخصصی می‌خواهید، بهتر است با کارشناسان متخصص مشورت نمایید. کارشناسان دیجی صدا تا زمانی که بهترین میکروفن بی سیم متناسب با هدفتان را بیابید در کنار شما هستند.

میکروفن بی سیم