میکسر یاماها YAMAHA AG06MKII

جهت دریافت آخرین تغییر قیمت و تخفیفات شگفت انگیز مربوط به این محصولات، میتوانید ایمیل خود را در فرم زیر ثبت نمایید.

Yamaha

تاریخچه YAMAHA

شرکت یاماها در اواخر دهه 80 میلادی در شیزویکا ژاپن تاسیس شد و در ابتدا به تولید آلات موسیقی پرداخت. یاماها به دلیل تولید آلات مختلف موسیقی از جمله انواع پیانو ، گیتار ، ویولن و دیگر آلات برنجی و چوبی به بزرگترین تولید کننده ابزار موسیقی تبدیل شده و بخش عمده ای از شهرت خود را مدیون همین بخش است.
کیفیت یکی از آن کلماتی است که مسائل مختلفی را پوشش می دهد و می تواند برای افراد مختلف در زمان های مختلف تفاوت داشته باشد. اما در یاماها به تمام مفاهیم معنی می شود که منجر به توسعه و ساخت محصول با کیفیت می شود.
کیفیت صوتی اگرچه اولین جنبه ای است که به ذهن می آید اما تنها آغاز این مسیر است. قابلیت اطمینان و دوام نیز به همان اندازه مهم هستند و در بسیاری از موارد سازگاری با هر سطحی دشوار است. به همین دلیل یاماها به دنبال تولید محصول با کیفیت و در سطح استاندارد جهانی است. مدیریت کیفیت باید حتی پس از فروش محصول به شکل پشتیبانی و خدمات، ادامه یابد.
برای رسیدن به نوع کیفیتی که تمام شراط را فراهم کند ، همیشه نیاز به توجه دقیق به جزئیات و کنترل محصول از ابتدای مسیر، از شروع طراحی تا تولید نهایی و بسته بندی و پشتیبانی پس از فروش از دیگر نکاتی است که از ابتدا سر لوحه شرکت یاماها بوده است و این کار اصلا ساده نیست و نیاز به یک سازمان و زیر ساخت اختصاصی دارد و این جایی است که رقبای شرکت یاماها به چالش کشیده می شوند.
نمایش تمام محصولات یاماها

میکسر آنالوگ

میکسر آنالوگ یکی از انواع اصلی و پرطرفدار میکسر صداست. جایگاه میکسر آنالوگ در حوزه میکس و پردازش صدا برجسته و ممتاز است و برخی از صدابرداران و فعالان عرصه صوت و موسیقی همچنان علاقمند به استفاده از این نوع میکسر هستند. در حال حاضر مدل های گوناگونی از میکسر آنالوگ وجود دارد که برای انتخاب از بین آنها لازم است توجه و دقت کافی به خرج دهید. میکسرهای آنالوگ کاربری ساده ای دارند و از آنجا که فرایند کنترل از طریق ناب ها، فیدرها و سوئیچ های فیزیکی انجام می گیرد، روند میکس صدا برای افراد بصری بوده و با یک نگاه می توان متوجه تمام تنظیمات شد. این سادگی و سهولت کاربری برای بسیاری از افراد در مقابل پیچیدگی های میکسر دیجیتال نقطه قوت و مزیت قابل قبولی محسوب می شود. البته میکسرهای آنالوگ در برابر نمونه های دیجیتال نقطه ضعف هایی نیز دارند، برای مثال این میکسرها دارای ورودی و خروجی های ثابتی هستند که این امر محدودیت هایی برای اعمال پردازش بر روی صدا ایجاد می کند. ضمن آنکه قیمت میکسر آنالوگ حرفه ای نیز بالاست و برای استفاده های شخصی یا گروه های کوچک توصیه نمی شود.


ادامه متن را اینجا بخوانید.

بخش سوال و جواب درباره محصول :