میکروفون بیرداینامیک مدل TG V71Dیک محصول با کیفیت و حرفهای برای خوانندگان صحنه و سخنرانان حرفه ای است. این محصول با الگوی قطبی هایپرکاردیود تمام نویز و صداهای مزاحم اطراف را به خوبی فیلتر میکند.
از ویژگیهای خوب این میکروفن میتوان به صدایی قدرتمند و ارائه باسی حجیم است که به حمایت از صداهای لاغز و زیر میپردازد.
با اتصال این میکروفون به چرخه سیستم صوتی شما حتی بدون کنترلهای مرسوم میکسر ها بر روی سیگنال، صدایی جذاب، گرم و دلنشین را تجربه میکنید.
محدوده فرکانسی مناسب برای هر وسعت صدایی این میکروفون را به یک انتخاب ایدهآل تبدیل کرده است. ساختار نوین و محل قرارگیری هوشمندانه کپسول این میکروفون آن را برای استفاده بر روی استیج مناسب کرده است.
این میکروفون باقابلیتهایی نظیر عایق بودن بدنه در برابر نویز تماس با دست، کاهش گیرایی صدا از پشت میکروفون، طراحی جدید و عایق (هام) یک میکروفون ایده آل برای اجراهای زنده است.
تکنولوژی هدایت صدا (SCT) از تولید نویزهای ناخواسته همچون کشیده شدن دست روی آن و یا نویز ایجاد شده در اثر تکان خوردن جلوگیری میکند. ترکیبی از طراحی براق و ساخت ساز زمخت آن را مناسب برای اجرای صحنه کرده است.
به دور از هر دانش فنی می توانید با ساده ترین پیش تقویت کننده (آمپلی) این میکروفون را روشن و از استفاده از آن لذت ببرید. این میکروفون با رنج فرکانسی 25 هرتز تا 18 کیلو هرتز گستره ی فرکانسی مطلوبی را درا ختیار شما می گذارد.
شرکت Beyer در سال ۱۹۲۴ با نام Elektrotechnische Fabrik Eugen Beyer در شهر برلین تاسیس شد Eugen Beyer بنیانگذار این شرکت کار خود را با طراحی و تولید بلندگو شروع کرد.
در سال ۱۹۳۷، این شرکت توانست هدفون های داینامیک خود با مدل DT48 را تولید کند. سپس در سال ۱۹۳۹، این شرکت تولید اولین میکروفون دینامیک خود M19 را برای استفاده در استودیو آغاز کرد.
در اوایل دهه 60 میلادی، این شرکت میکروفون جهت دار خود M88، که به عنوان تنها میکروفون برای استفاده در سخنرانی ملکه الیزابت در استرالیا استفاده شده بود را عرضه کرد.
میکروفون خوانندگی خوب چه خصوصیاتی دارد و چطور میتوانیم بهترین میکروفون خوانندگی متناسب با نیاز خود را انتخاب کنیم؟
نقش میکروفون در موفقیت یک اجرای زنده انکارناپذیر است. میکروفون خوانندگی نقشی حیاتی در پیشرفت حرفهای گروههای موسیقی و فعالان حوزه صدا دارد.
بازار میکروفون های وکال یا همان خوانندگی مملو از مارکها، برندها و مدلهای گوناگون است که دامنه قیمت متنوعی دارند. اگرچه اغلب میکروفون های توصیه شده یا استفاده شده توسط چهرهها ترجیح داده میشود اما تعیین یک یا چند مدل به عنوان بهترین میکروفون خوانندگی چندان درست نیست.
همان طور که می دانید انتخاب میکروفون به شرایط آکوستیک محیط و جنس صدای فرد بستگی دارد، بنابراین میکروفون مناسب برای افراد مختلف، متفاوت است. در این راهنمای خرید به بررسی مشخصاتی میپردازیم که به شما در انتخاب یک میکروفون خوانندگی خوب کمک میکنند.
صداش فوق العادست برای این میکروفون من تغییر صدایی انجام نمیدم (با اکولایزر پارامتریک) در جواب احمد آقا باید بگم اگه دنبال دکمه قطع و وصل هستید می تونید tgv70 رو بگیرید همین کیفیت رو داره با این تفاوت که دکمه قطع و وصل رو داره ولی به شخصه با این دکمه مخالفم این سلیقه ایه
میکروفون بسیار خوبیه و صداش هم شفافه برای کار نیمه حرفه ای خوبه
یه مشکل کوچیک داره اون هم این که کلید قطع و وصل نداره البته اگر مهم باشه براتون میتونید بیشتر هزینه کنید و مدل کلید دارش رو بگیرید.