به مدت چندین دهه، Sennheiser در تکنولوژی بیسیم پیشتاز بوده است و همیشه سیستم میکروفن بی سیم سنهایزر که عملا برای هر کاربردی مناسب باشد یافت میشود. خواه نوازنده ای باشید که به تنهایی اجرا میکند و یا کارشناس صوتی و صدابرداری که به یک سیستم صوتی برای اجرای خود نیاز دارد، این راهنما به شما در تشخیص نقاط قوت هر سیستم و انتخاب مناسبترین سیستم بیسیم سنهایزر کمک میکند.
دلایل زیادی برای استفاده از سیستمهای صوتی سنهایزر در برنامهها و اجراهای بزرگ وجود دارد: آنها قابل اطمینان هستند و صدای بینظیری دارند، و سیستمهایی به غایت منعطف هستند.
سیستمهای بیسیم سنهایزر تنوع زیادی داشته و برای هر کاربردی از اجراهای انفرادی موسیقی تا سیستمهای پخش چندکاناله راهکار دارند. سه سری مختلف محصولات بیسیم سنهایزر را بررسی میکنیم تا بهترین و کاربردی ترین سری را باتوجه به نیاز خود بتوانید تعیین کنید.
در این دسته از میکروفن های بی سیم ، فرستنده به انتهای دسته خود میکروفن متصل است. همان طور که کپسول میکروفن های سیم دار دستی مدل های داینامیک و کاندانسر دارند، در میکروفن بی سیم هم به همین گونه است. برخی از میکروفن های دستی بر روی خود مجهز به نمایشگر جهت نمایش اطلاعات میکروفن ماننده فرکانس، وضعیت آنتن، باتری و… می باشند.در سری میکروفن های بی سیم دستی حرفه ای، امکان تعویض سری یا کپسول میکروفن به شما داده می شود و می توانید در عرض کمتر از چند ثانیه این کار را انجام دهید و این توانایی در زمان های آسیب دیدن کپسول میکروفن بسیار کاربردی است.
تقریبا تمام سیستم های بی سیم بر روی برد های VHF (very high frequency) و یا UHF (ultra high frequency) عمل می کنند. سیستم های بی سیم VHF در محدوده ۱۷۴ تا ۲۱۶ مگا هرتز و سیستم های UHF در محدوده ۴۷۰ تا ۸۰۵ مگا هرتز عمل می کنند. به طور سنتی، سیستم های UHF از کیفیت بالا تری برخوردارند و شهرت آنها به دلیل داشتن محدوده فرستنده بیشتر و تداخل کمتر با امواج تلویزیونی است. همه اینها نیاز به شرایطی هم دارند. سیستم های مبتنی بر UHF اجازه می دهند تا فرستنده قدرت بیشتری داشته باشد اما این بدان معنا نیست که هر سیستم UHF دارای قدرت بیشتری نسبت به یک سیستم VHF باشد. برای تداخل کمتر، این وضعیت تغییر می کند. به عنوان مثال بخش هایی از محدوده UHF به ارتباطات ایمنی عمومی و پخش تلویزیونی دیجیتال مربوط می شود. همچنین بالاترین طیف محدوده UHF (بالاتر از ۹۰۰ مگاهرتز) یک محدوده وسیع برای تلفن های بی سیم، درب پارکینگ و رادیو است. بنابراین برای میکروفن بی سیم توصیه نمی شود زیرا احتمال وقوع مشکلات بسیاری وجود دارد. فناوری پردازش سیگنال دیجیتال نقش مهمی در برخورد با تداخل بازی می کند که در ادامه به آن می پردازیم.
شرکت سنهایزر در سال 1945 ، فقط چند هفته پس از پایان جنگ جهانی دوم، توسط Fritz Sennheiser و هفت مهندس دیگر که همگی از دانشگاه هانوفر آلمان فارغ التحصیل شده بودند، در یک آزمایشگاه تاسیس شد و آن را به نام آزمایشگاه W نام گذاری کرد.
اولین محصول تولیدی آنها یک ولت متر بود. در سال 1946 سنهایزر شروع به ساخت میکروفن با مدل DM1 کرد و در سال 1947 با DM2 شروع به توسعه کرد.
تا سال 1955، این شرکت 250 کارمند داشت و تولید محصولات بسیاری از جمله تجهیزات ژئو فیزیکی ، میکروفن DM4 ، میکسر و هدفون های مینیاتوری مغناطیسی را آغاز کرد.
آزمایشگاه W در سال 1958 به نام SENNHEISER ELECTRONIC نامگذاری شد.
خرید میکروفن همواره یکی از کارهای جذاب برای فعالان حوزه صدا و موسیقی است. تنوع مدل ها در کنار مشخصات و ویژگی های گوناگون و نیز وجود برندهای معتبر، انتخاب میکروفن را به امری پیچیده تبدیل می کند که گاه ممکن است برای مبتدیان گیج کننده به نظر برسد. اما نگران نباشید، در هر حال دیجی صدا در کنار شماست تا به توانید بهترین گزینه از میان انواع میکروفن بی سیم یا میکروفن باسیم را برای خود انتخاب کنید. اگر تمایل دارید پیش از خرید میکروفن اطلاعات تخصصی و فنی خود را در این زمینه بالا ببرید، پیشنهاد می کنیم به مطالعه راهنمای جامع خرید میکروفن بپردازید. شما قبل از خرید میکروفون ابتدا باید با کارکرد انواع میکروفون آشنا شوید و بدانید هر نوع یا مدلی متناسب با چه شرایط و کاربردهایی ساخته شده است. سپس هدف و نیاز خود را به درستی شناسایی کنید. در انتها نیز با در نظر گرفتن بودجه خود، یک تعادل مناسب بین نیاز و بودجه برقرار نمایید. همان طور که می دانید دامنه قیمت میکروفن ها بالاست و اگر شناخت کافی در این زمینه نداشته باشید، چه بسا برای پرداخت قیمت میکروفون متحمل هزینه ای بسیار بالاتر از نیاز واقعی خود شوید.