بسیاری از افراد میکروفون MD 431 II از کمپانی «سنهایزر» (Sennheiser) را بهترین میکروفون داینامیک برای اجرای زنده میدانند.
مهندسین حرفهای صدا از این میکروفون برای ضبط اسنیر درام هم استفاده میکنند که نتیجهای درخشان و ترد روی آن خواهد داشت.همچنین استفاده از آن برای سازهای پرکاشن هم انتخاب مناسب و خوبی خواهد بود.
قطبیت سوپر کاردیوید این میکروفون نقش مؤثری در حذف نویزهای اضافهی محیط دارد که خود یکی از دلایل محبوبیت این میکروفون برای استفاده در اجراهای زنده است.به این وسیله از جذب صداهای اضافهی محیط اطراف توسط میکروفون جلوگیری به عمل خواهد آمد.
یکی از مزایای این میکروفون که برای مهندسین صدابرداری اهمیت فوقالعادهای دارد یکسان بودن شکل پترن قطبی این میکروفون در فرکانسهای متفاوت است. در نتیجه امکان اضافه کردن Gain این میکروفون بدون ایجاد فیدبک و پاسخگویی فوقالعاده را به کاربر ارائه خواهد کرد.
MD 431 II در اجرای زنده و ضبط های استودیویی سالهاست که کیفیت و توانایی خود را ثابت کرده است. این میکروفون علاوه بر کیفیت صدای خوب خود ظاهر و طراحی خوبی نیز دارد.
عدد II در انتهای نام این میکروفون نشاندهندهی نسل دومی بودن آن است. از تغییراتی که بین این میکروفون با MD 431 وجود دارد میتوان به بدنهی فولادی و توری فولادی میکروفون، کپسول ضد شوک و یک فنر Hum-Bucking برای کاهش نویزهای مکانیکی اشاره کرد.فولادی شدن این بدنه نقش مؤثری در استفاده و دوام این میکروفون برای استفادههای صحنهای داشته است.
از دیگر مزایای این میکروفون میتوان به داشتن پاپ فیلتر داخلی و کلید روشن و خاموش اشاره کرد. استفاده از این میکروفون بدون شک به تمام کسانی که بهنوعی با صدابرداری وکال یا سخنرانی سروکار دارند توصیه میشود.
شرکت سنهایزر در سال 1945 ، فقط چند هفته پس از پایان جنگ جهانی دوم، توسط Fritz Sennheiser و هفت مهندس دیگر که همگی از دانشگاه هانوفر آلمان فارغ التحصیل شده بودند، در یک آزمایشگاه تاسیس شد و آن را به نام آزمایشگاه W نام گذاری کرد.
اولین محصول تولیدی آنها یک ولت متر بود. در سال 1946 سنهایزر شروع به ساخت میکروفن با مدل DM1 کرد و در سال 1947 با DM2 شروع به توسعه کرد.
تا سال 1955، این شرکت 250 کارمند داشت و تولید محصولات بسیاری از جمله تجهیزات ژئو فیزیکی ، میکروفن DM4 ، میکسر و هدفون های مینیاتوری مغناطیسی را آغاز کرد.
آزمایشگاه W در سال 1958 به نام SENNHEISER ELECTRONIC نامگذاری شد.