حداقل تعداد برای خرید این محصول : 1
سری A-LINE دایناکورد شامل دو مدل بلندگوی 12 اینچ و 15 اینچ اکتیو و یک مدل ساب ووفر 18 اینچ اکتیو می باشد. تمامی مدل ها از باکس (جعبه بلندگو) پلی وود بهره می برند که روی آن با رنگ مشکی با کیفیتی پوشانده شده است که علاوه بر زیبایی ظاهری، از استحکام خوبی نیز برخوردار است. همچنین توری مشبک و فولادی این بلندگوها به خوبی از قطعات داخلی خصوصا ووفر بلندگو محافظت می کند.
بلندگوی A115A یک بلندگوی 500 وات است. زاویه پخش در این بلندگو 90 در 50 درجه می باشد. همچنین حداکثر فشار صوتی آن 124 دی بی است که نسبت به رقیبان خود در برندهای دیگر کمتر است. طراحی ظاهری بلندگو نیز به گونه ای است که علاه بر قرار گرفتن بر روی پایه، امکان قرار گرفتن بر روی زمین به عنوان مانیتور صدا را نیز دارد.
آمپلی فایرهای A112A و A115A از نوع دو کاناله و CLASS-D هستند که علاوه بر وزن کم، توان حقیقی 500 وات را تامین می کنند. این آمپلی فایرها مجهز به DSP و EQ هستند و از پیشرفته ترین فیلتر FIR برای تنظیمات پیشرفته در بلندگو بهره می برند. بلندگوی اکتیو A115A به دلیل وزن کم (22 کیلوگرم)، حمل و نقل را بسیار آسان می کند و گزینه ای ایده آل برای گروه های موسیقی کوچک و دی جی می باشد.
شرکت دایناکورد برای پخش فرکانس های بالا از تیوتر 1.5 اینچ بر روی این مدل استفاده کرده است که از کیفیت صوتی قابل قبولی برخوردار است. مدل این تیوتر DH-1K می باشد.
برای پخش بهتر فرکانس های پایین، این بلندگو مجهز به ووفر 15 اینچ EVS-15K می باشد.
برند معروف و خوشنام دایناکورد در اواسط دهه چهل میلادی در یک کارگاه کوچک شروع به فعالیت کرد.کارخانه اصلی محصولات شرکت دایناکورد در آلمان واقع شده است که در زمینه طراحی و تولید انواع بلندگو ، میکسر و پاور میکسر و دیگر ادوات صوتی مشغول است.
برای هفتاد سال ، دایناکورد در طراحی و مهندسی سیستم های الکترونیک و صدا، تلاش فراوان کرده و به موفقیت هایی دست یافته است. بدون شک کیفیت بالا و مهندسی پیچیده را در جزء جزء قطعات محصولات دایناکورد می توان یافت و تکیه به این امر باعث شده تا همیشه اعتماد مشتریان را جلب کند.
شرکت دایناکورد همیشه بر روش های نوآورانه تاکید داشته و تمرکز اصلی آن تولید محصول با کیفیت و با دوام و مطابق با نیاز و استاندارد های جهانی است.
شرکت دایناکورد به واسطه داشتن میکسر و پاور میکسرهای با کیفیت و بی رقیب، در سال های اخیر محبوبیت فراوانی در میان کاربران ایرانی پیدا کرده است.
نمایش تمامی محصولات الکتروویس
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و تنوع گوناگون از بلندگوها با برندهای مختلف از جنس های بی کیفیت و فیک گرفته تا برندهای خوشنام و با کیفیت، انتخاب صحیح با توجه به بودجه و نیاز صوتی کاربران، به امری پیچیده و سخت تبدیل شده است. از این رو مهندسین صدای دیجی صدا، با اتکا به تجربه و دانش فنی خود و با بررسی و تست های فنی از مدل های مختلف و با بیان شرایط فنی و امکاناتی که بلندگو در اختیار شما می گذارد و همچنین بررسی گارانتی و خدمات پس از فروش برندهای گوناگون در ایران، شما را در انتخاب بهترین بلندگو یاری می کنند.
پس از آنکه میکسر ، ابزارهای پردازش سیگنال و آمپلی فایرها به سیگنالهای صوتی شکل دادند، بلندگوها سیگنال های حاصل را به امواج صوتی فیزیکی تبدیل می کنند. در واقع، سیگنال های صوتی با استفاده از ولتاژ خروجی آمپلی فایر به حرکات رو به عقب و جلوی مخروط های (وفرها) بلندگو تبدیل می شوند و امواج صوتی شنیده شده توسط گوشهای مخاطب را می سازند.
نقش کلیدی بلندگوها در ارائه صدای با کیفیت به مخاطب بر همگان روشن است و کیفیت آنها تفاوت زیادی در این حوزه به وجود می آورند.
دانستن اندازه محل سخنرانی به انتخاب قدرت خروجی (توان خروجی بر حسب وات) و اندازه بلندگوهای مورد نیاز کمک زیادی می کند. به عنوان مثال، برای سالنهای کنفرانس و سخنرانی کوچک بلندگوهایی با توان حدود ۳۵۰-۵۰۰ وات کافیست، اما گروههای موسیقی ، دیجی ها بسته به محل اجرای خود به بلندگوهایی با توان ۵۰۰-۱۰۰۰ وات و یا حتی بیشتر نیاز دارند.
ادامه مطلب
بلندگوها برای بازتولید محدوده های فرکانسی مشخص طراحی شده اند. بلندگوهای اصطلاحا «فول رنج» معمولا شامل یک ووفر و یک توئیتر می باشند و به سیستم ۲-way موسومند. در برخی بلندگوهای PA یک درایور mid-range نیز وجود دارد؛ لذا این گروه از بلندگوها سیستم های ۳-way نامیده می شوند.
انواع بلندگوهای موجود در سیستم های صوتی و مشخصات آنها به شرح زیر است:
هنگام اتصال آمپلی فایر یا پاورمیکسر به بلندگوها باید مقادیر اهمی تجهیزات با هم مطابقت داشته باشند. با این حال، نحوه اتصال بلندگوها از نظر سری یا موازی بودن بر این الزامات تأثیر می گذارد. لذا، پیش از خرید ابزار مورد نیاز خود باید از نحوه تأثیر سیم کشی بر این الزامات آگاه باشید.
اتصال موازی بلندگوها در یک سیستم، مقدار اهمی (مقاومت) کل مدار را کاهش می دهد. مقاومت اسمی یک بلندگوی ۲-way اغلب ۸ اهم است. چنانچه دو بلندگوی ۲-way را به صورت موازی به یکدیگر متصل کنید، مقاومت اهمی ترکیب حاصل ۴ اهم خواهد بود. به همین ترتیب با اتصال موازی سه و چهار بلندگو این مقدار به ترتیب به ۲٫۶۷ و ۲ اهم کاهش خواهد یافت. هر چند امپدانس اسمی کوچکتر به معنای سهولت بیشتر در جاری شدن جریان الکتریسیته است، برخی آمپلی فایرها توانایی مدیریت یک سیستم ۲ اهمی را ندارند. بنابراین، پیش از اتصال بلندگوهای خود به دفترچه راهنما آمپلی فایر مراجعه نمایید و یا می توانید از مشاوران دیجی صدا در مورد تطبیق مقاومت سیستم خود راهنمایی بگیرید.
از سوی دیگر، اتصال سری بلندگوها به یکدیگر باعث ایجاد مقاومت بالاتر و افزایش امپدانس سیستم می شود. بنابراین، با اتصال سری دو بلندگوی ۸ اهمی مقاومت ۱۶ اهم خواهد بود. بنابراین، اگر چند بلندگوی یکسان با امپدانس پایین تر از امپدانس تقویت کننده داشته باشید، راه حل استفاده از اتصال سری است و شما می توانید با اتصال سری بلندگوها امپدانس مدار را افزایش دهید.
ادامه مطلب
آگاهی از ویژگی های مورد نظر پیش از اقدام به خرید بسیار مهم است. در ادامه به تعدادی از شرایط اصلی مطرح در زمینه خرید هر سیستم صوتی اشاره می شود که شما باید پیش از اقدام به خرید از آن آگاه باشید.
توان خروجی متوسط بلندگو: به معنای اندازه توان متوسط بلندگو در یک برنامه کاری دراز مدت است. گاهی اوقات (به اشتباه) این مشخصه در قالب توان RMS مطرح می شود. در ادامه به توضیح توان RMS می پردازیم
محدوده دینامیکی: به معنای اختلاف میان بلندترین و هموارترین بخش های یک سیگنال صوتی است (که معمولا بر حسب دسیبل اندازه گیری می شود).
پاسخ فرکانسی: به بازه فرکانسی تولید شده توسط بلندگو اشاره دارد و نشان دهنده محدوده ای است که بلندگو به درستی قادر به تولید فرکانس های مختلف می باشد. محدوده فرکانسی شنوایی انسان بین ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز گسترده است. این ویژگی در مورد پاسخ های فرکانسی به مفهوم تلرانس اشاره دارد (تفاضل حداکثر مقدار خروجی با ورودی). اگر مقدار تلرانس ذکر نشده باشد، مقدار آن را به عنوان تلرانس استاندارد و برابر ±۳ dB قلمداد می کنیم.
توان پیک (Peak): به معنی حداکثر توان لحظه ای کار کوتاه مدت بلندگو است. اهمیت این ویژگی از اهمیت توانایی کار در یک برنامه کاری پیوسته (program watt) کمتر است.
توان مؤثر (RMS): مخفف Root mean square. یک استاندارد بین المللی جهت اندازه گیری قدرت خروجی فرکانس های تولید شده آمپلی فایر است. ریشه دوم متوسط (میانگین) مجذور کلیه مقادیر ولتاژهای لحظه ای یک شکل موج است. مقادیر RMS اسمی توان بلندگو، نسبتا کنسرواتیو هستند. گاهی اوقات توان program بلندگو RMS نامیده می شود، هر چند این کار از نظر فنی نادرست است.
ادامه مطلب
فروشگاه ما را دنبال کنید