جستجوی پیشرفته

میکسر آنالوگ - 32 تا از بهترین میکسر های آنالوگ | خرید اقساط 24 ماهه

میکسر آنالوگ

میکسر آنالوگ یکی از انواع اصلی و پرطرفدار میکسر صداست. جایگاه میکسر آنالوگ در حوزه میکس و پردازش صدا برجسته و ممتاز است و برخی از صدابرداران و فعالان عرصه صوت و موسیقی همچنان علاقمند به استفاده از این نوع میکسر هستند. در حال حاضر مدل های گوناگونی از میکسر آنالوگ وجود دارد که برای انتخاب از بین آنها لازم است توجه و دقت کافی به خرج دهید. میکسرهای آنالوگ کاربری ساده ای دارند و از آنجا که فرایند کنترل از طریق ناب ها، فیدرها و سوئیچ های فیزیکی انجام می گیرد، روند میکس صدا برای افراد بصری بوده و با یک نگاه می توان متوجه تمام تنظیمات شد. این سادگی و سهولت کاربری برای بسیاری از افراد در مقابل پیچیدگی های میکسر دیجیتال نقطه قوت و مزیت قابل قبولی محسوب می شود. البته میکسرهای آنالوگ در برابر نمونه های دیجیتال نقطه ضعف هایی نیز دارند، برای مثال این میکسرها دارای ورودی و خروجی های ثابتی هستند که این امر محدودیت هایی برای اعمال پردازش بر روی صدا ایجاد می کند. ضمن آنکه قیمت میکسر آنالوگ حرفه ای نیز بالاست و برای استفاده های شخصی یا گروه های کوچک توصیه نمی شود.

نگران کیفیت صدای خروجی نباشید چرا که میکسر آنالوگ خروجی با کیفیتی به شما تحویل می دهد و در این زمینه از مدل های دیجیتال عقب نیست. مدارها و پورت هایی که در بخش gain این نوع میکسر به کار گرفته می شود، از کیفیت مناسبی برخوردار است و به همین علت در کنار هدایت صحیح سیگنال، صداهای اضافه ای که در میکسر آنالوگ ایجاد می شود را نیز حذف می کند.چناچه قصد خرید میکسر آنالوگ یا هر مدل دیگری از میکسر صدا را دارید، پیشنهاد می کنیم حتما به راهنمای خرید میکسر وبلاگ دیجی صدا نگاهی بیندازید. در این راهنما هم با اصطلاحاتی آشنا می شوید که به شما در انتخاب گزینه مناسب کمک می کنند و هم درباره انواع میکسر و تفاوت های آنها اطلاعاتی به دست خواهید آورد.

برای اینکه هنگام خرید میکسر آنالوگ دردسر کمتری داشته باشید، در ابتدا نیاز خود را به درستی تعیین کنید. میکسر آنالوگ را برای میکس اجرای شخصی خودتان می خواهید یا یک گروه موسیقی چند نفره یا برای یک سالن بزرگ؟ آیا فضای کافی در اختیار دارید؟
در گام بعدی حدود ابعاد و اندازه میکسر را مشخص کنید. اگرچه امروزه میکسرهای آنالوگ در اندازه متفاوتی به بازار عرضه می شوند و حتی میکسرهایی وجود دارند که می توان آنها را در جیب قرار دارد، اما کنسول های حرفه ای فضای زیادی را اشغال می کنند.

انتخاب برند و شرکت سازنده نیز یکی دیگر از مواردی است که پیش از خرید میکسر آنالوگ ممکن است برای شما اهمیت داشته باشد. شما برای خرید میکسر آنالوگ با نام های متعددی مواجه می شوید که معتبرترین و خوشنام ترین آنها عبارت است از:
دایناکورد (Dynacord)، یاماها (Yamaha)، مایداس (MIDAS)، وارفیدل (Wharfedale)، ساندکرافت (Sound Craft)، بهرینگر (Behringer)، الن اند هیت (ALLEN & HEATH)، هیل آدیو (Hill Audio).

رنج قیمت میکسر آنالوگ نیز بسیار متنوع است و از چند میلیون تومان تا چند ده میلیون تومان و بالاتر را شامل می شود. بنابراین مهم است در زمان خرید میکسر آنالوگ دقت کافی داشته باشید تا به توانید بهترین گزینه ی متناسب با نیاز و بودجه خود را پیدا کنید. طبیعتا علت گران بودن قیمت میکسر آنالوگ پیشرفته امکانات جانبی ممتاز و برجسته ای است که در آن تعبیه شده است، مانند پردازش داخلی پر سرعت، پردازش پیشرفته چند افکت، برخورداری از ده ها کانال، پشتیبانی از تعداد بیشتر میکروفن و موارد دیگر.

اگر می خواهید با دیدن دامنه متنوع قیمت میکسر آنالوگ دچار سرگیجه نشوید، چاره ای نیست جز اینکه آگاهی خود را درباره انواع میکسر آنالوگ و کاربری آنها بیشتر کنید، مثلا بدانید برای استفاده مدنظر شما کیفیت پری آمپ میکروفن مهم تر است یا قابلیت سازگاری میکسر با سیستم صوتی؟ به این منظور توصیه ما را فراموش نکنید. حتما مطلب راهنمای خرید میکسر وبلاگ دیجی صدا را مطالعه نمایید.

میکسر آنالوگ